Happy Feelings

event fotografie

Vrolijke events voor iedereen

Met meer dan 100.000 bezoekers per jaar, verdeeld over 150 events. Is Happy Feelings op zijn zachts gezegd de huiskamer ontgroeid. Echter is het vrije, persoonlijke, maar bovenal vrolijke karakter van een huisfeest nog steeds de basis van ieder evenement!

Ieder weekend vindt er ergens in Nederland wel een Happy Feelings evenement plaats, dit moet uiteraard wel allemaal vast gelegd worden. Als vaste fotograaf voor Happy Feelings zijn er zelfs maanden waarbij ik iedere vrijdag en zaterdag nacht op pad ga om de avond vast te leggen.

  • Klant: Happy Feelings
  • categorie: Evenementen fotografie
                        Social Content

Titel Happy Feelings

Je kent het wel, het evenement start, maar het gros van de bezoekers komt pas 1 a 2 uur later aan. Hier heb je echter geen last van als het event zich afspeelt op een boot. Kom je later? Dan heb je de boot gemist ;-). Om er zeker van te zijn dat ik niet achter het net vis, kom ik daarom ruim voor tijd op locatie aan.

Bij aankomst zie ik dat er al heel wat mensen staan te wachten. Ik loop even rustig om de boot heen, pak mijn camera erbij, schroef de wide angle lens erop en begin met het vastleggen van de boot en de wachtrij. Zo, dat staat er alvast op! 

Als één van de eerste mag ik de boot betreden. Ik ruim mijn camera tas veilig op en loop rustig een rondje door de boot om wat ideeën op te doen voor als de bezoekers straks het dek betreden. Let's get it on! Het is een mooie zonnige dag, iedereen is in de feeststemming, maar er staat wel een stevige wind. Wilde golven en wapperende haren, ingrediënten voor spannende foto's waar veel in gebeurd. Ik leg de bezoekers en artiesten vast op een leuke en spontane manier. Maak even een praatje en zorg ervoor dat niets geforceerd is. Een aantal overview shots van feestende mensen op het bovendek mogen uiteraard ook niet ontbreken. Deze maak ik vanuit verschillende hoeken voor een gevarieerde reportage van het event.

Het bleef erg hard waaien, dus niet veel later besloot de organisatie uit veiligheid voor de bezoekers om het bovendek te sluiten en iedereen naar het middendek te begeleiden. Gelukkig had ik alles al vastgelegd! Tijd om mijn ronde te doen op het middendek. De geblindeerde ramen houden wat licht tegen, dus voor de zekerheid bevestig ik mijn flitser bovenop de camera. De sfeer willen we uiteraard niet wegflitsen, dus ik stel deze zo in dat het slechts een lichte ondersteuning is om het onderwerp goed te belichten. Niets meer, niets minder. Tijdens mijn ronde merk ik dat de stemming er goed in zit: dansende mensen, limbo dansen met een kruk, een kussengevecht met de kussens van de bank en veel lachende gezichten, Alles staat erop! 

Na heerlijk te zijn uitgewaaid en lekker gefeest te hebben, tijdens een vaart door het Noordzeekanaal, komt de boot weer aan in de haven. Met een voldaan gevoel ga ik aan wal. Dit was er weer één voor in de boeken!

Een greep uit de beelden geschoten voor
Happy Feelings

Ook zo'n gave partnership aangaan?

Neem contact met mij op!