Happy Feelings

event fotografie
Evenementen fotografie Happy Feelings

Vrolijke events voor iedereen

Met meer dan 100.000 bezoekers per jaar verdeeld over 150 events. Is Happy Feelings op zijn zachts gezegd de huiskamer ontgroeid. Echter is het vrije, persoonlijke, maar bovenal vrolijke karakter van een huisfeest nog steeds de basis van ieder evenement!

Ieder weekend vindt er ergens in Nederland wel een Happy Feelings evenement plaats, dit moet uiteraard wel allemaal vast gelegd worden. Als vaste fotograaf voor Happy Feelings zijn er zelfs maanden waarbij ik iedere vrijdag en zaterdag nacht op pad ga om alles vast te leggen.

  • Klant: Happy Feelings
  • categorie: Evenementen fotografie
                        Social Content
Evenementen fotografie Happy Feelings
Evenementen fotografie Happy Feelings

Werken met een lach op mijn gezicht

Een aanvraag van Happy Feelings tovert altijd een lach op mijn gezicht. Bij mijn eerste boeking wist ik niet exact wat ik kon verwachten, maar inmiddels zing ik relight my fire uit volle borst mee en ben ik een expert als het aankomt op ABBA. Mijn zangkunsten zijn er niet op vooruit gegaan, maar ik weet wel welke nummers het goed doen op de dansvloer. Het handige hieraan is; Ik weet exact waar ik moet staan bij verschillende nummers.

Bij de rustige nummers loop ik een rondje door de zaal om dansende mensen vast te leggen. Bij de opzwepende nummers maak ik een shot van de DJ met zijn handen in de lucht en bij de echte klappers leg ik het moment suprême vast als de confetti kanonnen af gaan. Ook kijk ik altijd om mij heen wat de locatie uniek maakt; een neon bord of versiering wat aan het plafond hangt, het kan echt van alles zijn! Een mooi shot van de buitenkant met een wachtrij voor de deur kan hierbij uiteraard niet ontbreken. 

Nachtclub fotografie is echter lastiger dan je zou denken! Een foto maken is eigenlijk niets meer dan het vastleggen van licht, maar in nachtclubs is het juist erg donker. De enige lichtbronnen zijn vaak een aantal spots en moving heads. Mijn kit bestaat op zo’n avond daarom uit licht sterke lenzen en een flitser, hierdoor is het mogelijk om in deze lastige omstandigheden toch mooie foto's te maken. Het gebruiken van een flitser is ook een vak apart. De kunst is namelijk om niet de sfeer van de dansvloer weg te flitsen, maar er juist voor te zorgen dat je de sfeer van het evenement proeft, ook al ben je er zelf niet bij geweest. ‍

Dat is wel aardig gelukt als je de foto's hieronder ziet, toch? 

Een greep uit de beelden geschoten voor
Happy Feelings

Ook zo'n gave partnership aangaan?

Neem contact met mij op!
Evenementen fotograaf Happy Feelings
Bedrijfsfotografie Jackling Engineering
Bedrijfsfotografie The Fully Bookers
Bedrijfsfotografie John de Wolf Sportfoundation
Bedrijfsfotografie Bowers
Evenementen fotograaf Access One
Bedrijfsfotografie PSfm
Bedrijfsfotografie Westeinder Health Studio
Evenementen fotograaf Rewind
Bedrijfsfotografie Barracuda
Evenementen fotograaf NMNH
Evenementen fotograaf Neighbours
Bedrijfsfotograaf Cyberhype
Evenementen fotograaf Nexone
Bedrijfsfotografie Cheers
Evenementen fotograaf DNA-Events