John de Wolf Sportfoundation

bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie John de Wolf Sportfoundation

Geen enkel kind langs de zijlijn! 

Geen enkel kind langs de zijlijn, dat is het moto van de John de Wolf Sportfoundation. Initiatiefnemer John de Wolf (oud-profvoetballer en trainer) plaatst samen met zijn team sportcourts op plekken waar weinig speelruimte is voor jongeren, denk hierbij aan aandachtswijken en steden.

In juli 2020 werd de eerste veilige speelplek gerealiseerd bij de Oscar Romero school in Rotterdam. De opening van de allereerste sportcourt moest natuurlijk gevierd worden. De kids konden lekker een balletje trappen terwijl John de Wolf voor de camera uitlegde waar zijn foundation voor staat.

  • Klant: John de wolf sportfoundation
  • categorie: BEdrijfsfotografie
                        evenementen fotografie
                        Sport fotografie
                        Social Content
Bedrijfsfotografie John de Wolf Sportfoundation
Bedrijfsfotografie John de Wolf Sportfoundation

3 vliegen in 1 klap

Één week voor de opening van de sportcourt ontving ik een belletje van een collega fotograaf, Mark. ''Dave ik heb een klus voor je! De John de Wolf sportfoundation wilt foto's, video en drone beelden van de opening van een sportcourt. Het zou tof zijn als je hierbij wilt helpen.''

Op locatie volgde er een korte briefing waarin wij het werk onderverdeelde. 3 man sterk gingen wij er tegenaan. Mark en Jesse gingen aan de slag met de drone en videobeelden, ik was verantwoordelijk voor de foto's.

De kids trapte de eerste bal af en gingen lekker hun gang, terwijl wij alles tegelijkertijd vastlegde. Hierbij moesten we rekening met elkaar houden dat we niet door elkaars shot heen zouden lopen. Nadat we dit vast hadden gelegd was het tijd voor een interview met the man himself, John de Wolf. Gezien er audio opgenomen werd is het natuurlijk niet de bedoeling dat je het klikken van de camera er doorheen hoort. Hier heb ik een mooie oplossing voor. Mijn Sony camera heeft namelijk de modus ''Silent Shooting'' zodoende kon ik gewoon doorgaan met foto's maken zonder dat ik een stoorzender zou zijn tijdens het interview.

Bedrijfsfotografie John de Wolf Sportfoundation

Verbaasd van het snelle handelen was de klant erg tevreden. Na alle content afgeleverd te hebben was de klant erg blij met ons werk; Het is geweldig, ontzettend bedankt!  Dit zijn uitspraken die voor ons als muziek in de oren klinken.  

Uiteindelijk zijn mijn foto's ook gebruikt voor een Albert Heijn inzamelingsactie voor een tweede sportcourt. Ook deze is inmiddels al geplaatst.

Een greep uit de beelden geschoten voor John de Wolf Sportfoundation

Ook zo'n gave partnership aangaan?

Neem contact met mij op!
Evenementen fotograaf Happy Feelings
Bedrijfsfotografie Jackling Engineering
Bedrijfsfotografie The Fully Bookers
Bedrijfsfotografie John de Wolf Sportfoundation
Bedrijfsfotografie Bowers
Evenementen fotograaf Access One
Bedrijfsfotografie PSfm
Bedrijfsfotografie Westeinder Health Studio
Evenementen fotograaf Rewind
Bedrijfsfotografie Barracuda
Evenementen fotograaf NMNH
Evenementen fotograaf Neighbours
Bedrijfsfotograaf Cyberhype
Evenementen fotograaf Nexone
Bedrijfsfotografie Cheers
Evenementen fotograaf DNA-Events