I'am Dave

Photographer
Portret Dave Adriaanse - Media
"Mooie momenten vastleggen, dat is waar fotografie voor mij om draait. Mijn reis naar fotografie begon letterlijk en figuurlijk met het vastleggen van mijn vakanties naar bijzondere bestemmingen. IJsland, Thailand, Marokko, Madeira, om maar een paar landen op te noemen. Al snel werd duidelijk dat ik meer wilde doen met deze passie."
32.525
Foto's geschoten
17
tevreden klanten
21
landen bezocht
4
Continenten bezocht

Over mij

Mijn reis naar fotografie begon letterlijk en figuurlijk toen ik mijn eerste camera kocht om mijn reis naar IJsland vast te leggen. Toen ontdekte ik de liefde voor mooie beelden, de passie om alles vast te leggen. Ik moest en zou meer met fotografie doen. Ik ben mezelf verder gaan ontwikkelen en dat resultaat zie je hier.

Ervaring met fotografie had ik toen ik startte niet. Door middel van online cursussen, vele uren Youtube tutorials, sparren met collegafotografen en natuurlijk oefenen in het veld, ben ik gekomen tot waar ik nu ben: een ervaren fotograaf. Ik word gelukkig van mooie beelden maken. Dat moment wanneer je door de gemaakte foto's scrollt en je het perfécte shot hebt: een mooier gevoel is er niet wat mij betreft.

Zelf heb ik ervaring in de marketing, communicatie en evenementen, omdat ik hier een opleiding in heb gevolgd. Die kennis kan ik ook gebruiken wanneer ik aan het fotograferen ben. Win-win: ik heb ook eigen evenementen georganiseerd waarbij ik zelf de fotografie verzorgde. Het mooie hiervan was dat je leert omgaan met situaties zoals ze zijn. Je kunt een gezichtsuitdrukking of spontane actie niet herhalen of forceren. Je speelt erop in en legt het vast zoals het precies is. Mijn hoofdtak is dus evenementenfotografie, maar bedrijfsfotografie, reizen, wildlife en landschappen staan allemaal op de gedeelte eerste plaats.

Waarom iemand voor mij zou moeten kiezen? Ik kijk door een fotografisch oogpunt en kan alles vastleggen zoals het is. Geen geforceerde of geposeerde beelden, maar ongedwongen foto's die de realiteit weergeven. Of dit nou gericht is op een bedrijf of bij een evenement: alles is mogelijk. Met mijn kritische blik haal ik alles uit de kast en zet ik alles op alles om het perfect af te leveren. Mijn doel is om foto's te maken waar we samen trots op zijn.

Nu je weet wie ik ben en waar ik voor sta, ben je vast ook benieuwd naar mijn werk.

Check mijn portfolio!
Portret van Dave Adriaanse - Media
Evenementen fotograaf Happy Feelings
Bedrijfsfotografie Jackling Engineering
Bedrijfsfotografie The Fully Bookers
Bedrijfsfotografie John de Wolf Sportfoundation
Bedrijfsfotografie Bowers
Evenementen fotograaf Access One
Bedrijfsfotografie PSfm
Bedrijfsfotografie Westeinder Health Studio
Evenementen fotograaf Rewind
Bedrijfsfotografie Barracuda
Evenementen fotograaf NMNH
Evenementen fotograaf Neighbours
Bedrijfsfotograaf Cyberhype
Evenementen fotograaf Nexone
Bedrijfsfotografie Cheers
Evenementen fotograaf DNA-Events