Over
Dave Adriaanse - Media

Scroll
01
Over Dave

Wie is Dave?

Met een achtergrond in marketing en communicatie begrijpt Dave als geen ander hoe cruciaal sterke visuele content is in de digitale wereld van vandaag.

Bij Dave Adriaanse - Media gaan we verder dan alleen het maken van foto's. We gaan samen met jou de uitdaging aan om beelden te creëren die jouw bedrijf, merk of evenement laten schitteren op websites en sociale media.

Dave's ervaring, jouw voordeel

Wat Dave onderscheidt, is zijn uitgebreide ervaring in zowel marketing en communicatie als evenementenorganisatie. Gedurende vele jaren heeft hij, naast zijn studie in marketing en communicatie, evenementen gepland en met succes georganiseerd.

Deze rijke ervaring is van onschatbare waarde in zijn werk als evenementen- en bedrijfsfotograaf. Dave heeft een diepgaand begrip van de dynamiek van evenementen en weet feilloos hoe hij de meest onvergetelijke momenten vastlegt, waardoor jij pakkende beelden hebt om te delen met jouw specifieke doelgroep.

De wereld rond met Scenic Route

Dave's passie beperkt zich niet tot het vastleggen van gebeurtenissen. Samen met zijn twee compagnons, Ian en Justin, hebben zij Scenic Route opgericht.

Op www.scenicroute.nl word je meegenomen op een reis langs de meest adembenemende plekken op aarde. Scenic route treedt buiten de gebaande paden om unieke ervaringen en insider-tips met jou te delen.

03
Follow

Fotografie die jouw merk versterkt

Neem contact op

Deze bedrijven gingen jou voor

Bedrijven die dezelfde hoge verwachtingen hebben van fotografie als Dave zelf. Organisaties die Dave hun volledige vertrouwen schenken. Bedrijven die worden beloond met adembenemende foto's die een blijvende indruk achterlaten en een service die ongekende resultaten oplevert.

‘’Easy to work with, incredible event photos of our conference and fast photo delivery. 100% recommend!’’

Jos Gerards
JSWorld Conference

‘’Onze natuurreis door Zweden is geweldig vastgelegd, Dave is echt gepassioneerd in zijn vak. Door goed overleg is het eindresultaat prachtig geworden!’’

Vince Ronde
Rewilder

‘’Zeer professioneel en legt de essentie van Happy Feelings perfect vast, de sfeer van de events is in iedere foto terug te zien. Kortom, jarenlang een fijne samenwerking’’

Ian Roos
Happy Feelings

‘’Professioneel, flexibel en goed in zijn werk. Iedere foto heeft echt de Jackling look & feel! Wij zijn erg blij met de samenwerking.’’

Laura Beers
Jackling Engineering